Frukost och snälla söder tanten!

Klockan åtta i morse kom Tove över på frukost. Jag hade dukat upp i vardagsrummet så att vi kunde sitta i sofforna och bara frossa. Det var riktigt trevligt att få spendera lite tid med henne, eftersom att det inte händer så ofta. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, som alltid.

På väg hem från jobbet stötte jag på en sån där söt gammal tant som frågade om vägen till Ringvägen. När jag hade förklarat  vägen ("det är bara att gå rakt fram så kommer du dit") sa hon att hon var evigt tacksam. Jag kunde inte annat än le stort mot henne. Helst av allt hade jag velat krama om henne. Haha.
Jag blir verkligen överlycklig då jag inser att det finns snälla tanter och inte bara de man möter på tunnelbanan. Tunnelbane-tanter är de värsta! De är otrevliga och dryga!


Kommentarer
Postat av: L E N A

allt bra med dig idag? :) kram

2009-04-22 @ 13:02:38
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: Malin

Taaack :)



Jag håller med om att vissa tanter är riktiga...dummisar.. ;)

2009-04-22 @ 13:15:26
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/
Postat av: Denise - aupair i England

Jag jobbade på café innan jag drog hit och då var det en tant som fråga om jag kunde ringa hemtjänst så de kunde hämta henne och de gjorde jag och sen när jag kom tillbaka så tog hon min hand och sa: Det där var väldigt snällt gjort av dig flicka lilla. Sen sträckte hon fram en hundring och jag bara: haha herregud nej, pengar behöver jag inte för det! Kändes som om jag skulle rånat henne om jag tagit pengarna. Men tanter e så söta! :D



Sv: Ja okej, ska du dit med skolan då och plugga där eller?

Jag gick sam. inkt. europa ekonom men nu när jag kommer hem så kommer jag börja i en buisness-klass typ :p

2009-04-22 @ 13:44:13
URL: http://denisegk.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jaha okej! finns det mycket vegitariskt som man kan välja på när man ska grilla? jag menar, kött finns ju så mycket olika..=)

2009-04-22 @ 14:29:11
URL: http://hotstuffbysandra.blogg.se/
Postat av: EMMA

haha tunnelbane tanter :)

2009-04-22 @ 20:06:20
URL: http://emmaeliina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback