Jag har panik!

Jag känner mig instängd. Instängd i mitt eget liv.
Under de två senaste veckorna har jag lyckats samla på mig konstiga känslor. Ena är att jag inte kommer hinna uppnå mina mål innan jag dör. Det är en hemsk tanke, men jag har räknat ut att all min tid inte kommer räcka. Kommer jag hinna bo och jobba i Tyskland, England och USA? Kommer jag hinna utbilda mig till Reseledare, Designer och Kock? Kommer jag hinna resa till Japan, Nya Zeeland, Australien och Maldiverna? Kommer jag ha pengar till det? Kommer jag kunna stadga mig för att sedan settle down och bilda familj? Kommer jag hinna se mina barn växa upp? Mina barnbarn?

Jag har allvarligt talat panik över det här!


Kommentarer
Postat av: Anette

sv: min dag har väl vart okej. har också träffat kompisar, sovit över också. ^^ Men ja, dagen var rätt så okej. Tråkigt att skolan börjar imorrn för mig. :(

2009-04-13 @ 19:47:48
URL: http://kiwicandy.blogg.se/
Postat av: Andrea

Välkommen till livspaniken. Jag tror att det är ganska vanligt att känna såhär nu, eftersom det är så mkt man vill göra. Men planer ändras och man kanske inte behöver göra allt man tror att man vill göra, för att vara nöjd. Bara man gör så mycket man kan och är nöjd med sitt liv så tror jag att det ordnar sig. :)

2009-04-13 @ 22:24:41
URL: http://eakruse.blogg.se/
Postat av: Elina

Ta´t lugnt ta en toy, du hinner - om inte allt så iallafall hälften ;)

2009-04-15 @ 11:12:56
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag får också panik över det där! I vissa perioder tänker jag bara på framtiden och det gör mig väldigt stressad! Försök istället att leva i nuet och ta dagarna som de kommer! :)

2009-04-15 @ 15:19:46
URL: http://alexxaandraaa.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Carpe diem :)

2009-04-17 @ 09:59:49
URL: http://teps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback