I behov utav konsertsällskap!

Raised Fist, 7 Oktober
Joshua Radin, 13 Oktober
Rise Against, 30 Oktober
Eros Ramazzotti, 12 November
Freak Kitchen, 28 November


Något som intresserar?

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Du borde göra det as soon as possible! Jag fick verkligen panik när jag insåg att jag kanske inte skulle få tillbaka mina bilder, främst, om datorn hade lagt av helt.

Jag vill också ha en ny dator, samtidigt som jag vill köpa en systemkamera, skaffa körkort, åka utomlands osv osv osv. Jag hatar att behöva prioritera haha! :P

2009-08-26 @ 18:49:42
URL: http://akatalektisk.blogg.se/
Postat av: Ellen

Svar: OK. Ja vi far halla tummarna för det da!



Ja de var annorlunda och saaa söta, fast de stora feta grisarna var lite elaka mot dem när maten kom. De klämde in dem i hörnen sa de skrek sa jag trodde nan skulle dö snart...men det gick bra.

2009-08-26 @ 18:54:05
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Det är det jag inte vet. Som du kanske vet så ska jag åka till Irland i ett år efter jag har tagit studenten och jobba som au pair, och jag vill ju ha en dator då för att kunna hålla kontakt med alla och kunna uppdatera au pair-bloggen och såna saker. Men om jag ska vara på Irland i ett år - tänk att ha en systemkamera då! Jag är så fascinerad av landets miljö och allting, vore så kul att verkligen kunna dokumentera hela året med att kunna ta jättebra och fina bilder.



Hm, svårt det där haha :P Jag skulle nog satsat på släkten och barndomskompisen, för skidsemestern kan man ju göra annars också (: Släkten och det kommer ju inte alltid att finnas kvar, tyvärr :P

2009-08-27 @ 15:38:58
URL: http://akatalektisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback