YUPP

Hade en fantastiskt mysig vecka i Malmköping.

Den kommande veckan kommer med stor sannolikhet bli stressig.

Jag kommer tyvärr inte hinna ses någonting!


SLUTET AV AUGUSTI!

Jag ska upp klockan tre i natt så jag undrar vad jag fortfarande gör uppe. Ska med till pappas jobb direkt på morgonen så att jag slipper ta pendeln till Tumba senare!

AUGUSTI
20: Malmköping
21: Malmköping
22: Malmköping
23: Malmköping
24: Malmköping
25: Malmköping med Emelie
26: Malmköping med Emelie
27: Malmköping med Emelie
28: Malmköping
29: Malmköping
30: Praktiken börjar
31:


SKOR!


Ett par gladiator sandaler är utlånade till mamma under helgen och ett par converse är allt för fula för att visa. Men de här är mina skor. Mycket intressant!

TANKAR & SYSSELSÄTTNING!

Jag har verkligen haft mycket att göra de senaste dagarna och det är jag otroligt tacksam för. Jag är trött på att sitta hemma och göra absolut ingenting, det känns äntligen som om livet börjar rulla på lite mer nu. Jag har fått tillbaka min otroliga livsglädje och jag känner att resan till Tyskland och Frankrike verkligen förändrat mig, till det bättre.

I lördags var det Fiskivalen* i Tanto. Det var riktigt skönt att få träffa lite människor efter att ha tillbringat så lång utomlands med familjen. De hade en tjej som sjöng jättefint, en som spelade dragspel och en kille som rapade (dock inte samtidigt).

I söndags packade jag upp efter resan och tog det lugnt.

I måndags kom farmor över på morgonen och jag följde med henne på magnetröntgen på Sabbatsbergs sjukhus. Sedan bjöd hon mig och Anjelica på indiskt till lunch. På eftermiddagen gick jag, som sagt, till Andrea för att äta middag och checka in hennes nya lägenhet i Gamla Stan. Vi hade det jättetrevligt och pratade och hade det kul.

I går träffade jag Emelie, vi åkte in till stan där hon skulle leta efter en skiva, Bengans, Åhlens, Pocket Shop, sen åkte vi hem till mig. Har rensat ut min garderob så jag hade lite kläder som hon skulle få kolla igenom. Efter det gick vi till biblioteket där vi lånade lite böcker.

Idag träffadejag Tove som jag inte träffat sen i..ja, säkert sen i...minns inte ens, kanske direkt efter att jag kommit hem från Tyskland i Februari. Så vi hade mycket att ta igen. Pratade, drack te, gick hem till mig, rensade kläder, gick till second hand, gick hem till henne, drack mer te. Var riktigt kul!

Imorgon ska jag till AMS.


* Fiskivalen är Andrea's systers kille och hans tre kompisar som klär ut sig till fiskar. De får endast ha med sig tält och dricka och deras kompisar måste under en helg komma med mat och sällskap.Jag har även, helt automatiskt (eller...med lite hjälp från både det ena och det andra) blivigt en mycket socialare person, vilket gör mig så mycket gladare.
1.
På biblioteket hjälpte jag en liten flicka som hade tappat bort sin mamma.
2. Idag köpte jag godis till en kille vars kompisar inte hade pengar att köpa lite till honom.
3. Jag beställde tid hos hårfrisörskan för maintaining av mina dreads.
4. Frågade efter vaniljstänger på Ica.
5. Jag ler till nästan ala jag går förbi.
6. Jag säger "Tack" och "Varsågod" när någon t.ex. håller upp en dörr istället för att bara nicka och gå vidare.
7. Jag vågar skicka sms till någon som betyder otroligt mycket utan att bli nervös (och till min glädje får jag till och med respons).

Det här kan för er låta som småsaker, men jag har verkligen kämpat för att ens klara av att tänka tanken utan att må illa och få ont i magen. Och jag känner att jag är på bättringsvägen nu!

MIDDAG HOS ANDREA!

I Måndags var jag hemma hos Andrea i hennes nya lägenhet, urmysig. Vi åt jättegod pasta med pesto, tomater och fetaost.Detta är Kruse. Kruse är en paprika som jag sådde förra året. Andrea fick den i födelsedagspresent förra året och den har blivigt riktigt stor sen senast! Två paprikor har den till och med gett.


Outfit. Älskar min klänning som är köpt i London!

SHOPPING!Det bästa jag köpte på resan:

FISKI!


Är hemma nu. Dags för fiskival!