Beatsteaks supportSå jag och Anjelica tog och lyssnade på Radio Dead Ones igår och insåg att det var ett kasst band. Besviken räcker inte ens att beskriva vad jag kände då jag hörde dem. Kunde Beatsteaks inte valt ett bra band i stil med The Creetins som de hade som support för något år sedan. De är ju i alla fall bra!

Radio Dead Ones - Late Man


The Creetins - The Kids

Lyssna igenom alla skivor jag äger.

Började precis med mitt "lyssna igenom alla mina skivor jag äger-projekt". Det kommer antagligen ta ganska lång tid men jag ser fram emot de då jag har skivor jag inte lyssnat igenom på flera år. Första skivan ut är Cradle of Filth's "Nyphetamine" vilket är ett perfekt exemplar på en skiva som jag inte lyssnat igenom på hemskt länge. Nästa skiva är In Flames "Come Clarity".

Musik

"Iglu & Hartly - Violent & Young"


"Egotronic - Luxus"

Bilder

Uppdateringen har varit jättedålig sen jag kom hem från Tyskland. Men min hjärna har varit ockuperad med tankar men börjar nu komma tillbaka till verkligheten. Jag tycker det är jättekul att blogga så jag kommer absolut forsätta med det. Jag har tagit en hel del bilder de senaste veckorna och jag hade tänk visa er några.

När man har glass, men inget strössel, får man vara kreativ och göra eget. Det var precis vad jag gjorde då jag var hos farmor.


Denna bild är tillägnad Amanda. Likheten är slående. Kanske är det så att Arnim har en okänd lillebror här i Sverige?


Snö


Bull och semelbak!


Kvällspromenad


Kvällspromenad2


Fixade till håret igår. Före:


Efter:Min bokhylla!

Jag har städat (och städar fortfarande) för fullt. Kände mig lite kreativ när jag fixade till en utav mina hyllor i bokhyllan:

Steg 1


Steg 2


Steg 3

Saknad.

Just nu: Sjuk saknad till Teneriffa.

Kort.

Hej!

De senaste dagarna har varit helt galna och jag har varken haft tid eller lust att blogga.
Så de senaste dagarna kommer det inte komma upp någon uppdatering om.

Idag kom jag hem från min farmor. Pappa visade nya husvagnen och jag ska snart hoppa in i duschen. Ska träffa Andrea runt kvart i åtta för middag på Taco Bar.

Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga de kommande dagarna, men jag antar att det kommer bli ganska lite.

Jag hoppas alla som läser mår bra och att ni inte dör av att inte få några uppdateringar från mig på ett litet tag. Har mycket att tänka på och många tankar virvlar runt i min lilla hjärna.

Ciao!


Fan, en påse jordnötter från planet hade ju varit en vettigare present.

Hela inlägget är helt och hållet skrivet av Lady Dahmer.
Hon uttrycker sig på ett sätt jag endast kunde önskar att jag kunde. Därför kopierar jag hela inlägget och låter er själva läsa hennes egna ord om denne sångerska och hennes fadderbarn.


"En viss sångerska var orolig för att hon inte hört från sitt Haitiska fadderbarn. Så hon bestämde sig för att (med ett kamerateam, eftersom att alla vet hur nödvändigt ett sånt är när man letar barn) åka ner och leta rätt på ungen. (jag får brev två gånger per år om och från mitt fadderbarn, bör jag hetsa upp mig? Kanske panikboka en resa till Indien?)

Hon hade, som normala människor, med sig en present till barnet. Va fint liksom, tänk hur mycket man kan glädja ett barn som förlorat allt med nåt så enkelt?

Så vad hade fruntimmret med sig? Jo serrni, en parfym.

Jo.

En PARFYM.

För det ett fattigt barn som förlorat ALLT helst av allt vill ha är ju en parfym. Och det roligaste (jo men man måste ha lite humor i det tragiska) är att fadderungen är en femtonårig kille.  Här likom, nu luktar du gott iallafall! Kanske han kan använda parfymen att dölja likstanken? Eller nåt.

En parfym.


Maken ba; Fan, en påse jordnötter från planet hade ju varit en vettigare present!"

Lilsis!

Såhär kan en konvesation mellan två systrar se ut halv två på natten!
Musiksmak

Jag säger ju att min musiksmak är blandat och detta bevisar ju verkligen en blandad musiksmak. Älskar att ha på shuffle!


Band and Celebs for PETA2

När jag bestämde mig att bli vegetarian första gången ville jag endast prova på hur det var, se hur länge jag klarade av det. Ett halvår. Sen fick jag problem med magen eftersom att jag inte åt bönor och liknande. Det gick ett eller två år innan jag bestämde mig att ge ett försök till, det var tre år sedan. Ju mer jag läste på om vad man skulle äta för att hålla sig frisk, ju mer intresserad och engagerad blev jag.

Visst blir jag ibland sugen på att äta kött för smakens skull, men det skulle aldrig falla mig in att faktiskt äta det. Jag trivs i mitt liv som vegetarian och har inga planer på att börja äta kött igen. Jag tvingar ingen men uppmanar alla att i alla fall försöka sig på ett vegetariskt liv. Ni kanske inser, precis som jag gjorde, att det är något ni kanske kommer vara resten utav era liv.

Här är lite bilder från band och kändisar som också kämpar för djurens rättigheter: