MEN SER MAN PÅ!


3OH!3 - I'M NOT THE ONE


GRATTIS...

...till världens snyggaste som fyller år idag!


SYND ATT MAN INTE ÄR RIK!


WE BE BURNING - MISHEARD LYRICS


PRAG - DEL 6

Det här är den sista delen med bilderna från Prag!



Någon weird sak som satt ovanför en dörr. Ser mysig ut. Och min födelsedagsmat. Är nog en utav de godaste pastorna jag någonsin ätit.


Under vissa perioder blev det lite halvtråkigt då man satt och tråkade på hotellet. Det är därför en del bilder blir som denna!


På min födelsedag när det började bli kväll utbrast farmor "jag ska bara ner, kommer snart". Jag tänkte att hon skulle ner till hotellcafét och dricka och reflekterade inte mer på det förens hon kom tillbaka. Då hade hon en ros med sig. Gulligt.


Som sagt, ibland blev det lite tråkigt. Skönt att jag är bra på att roa mig själv.


Direkt efter konserten packade vi klart väskan, blev ganska trångt eftersom att jag hade shoppat järnet på slutet. Fick ha på mig två t-shirtar, en långärmad, en tjocktröja och en jacka. Men jag börjar bli van att få ha lager på lager när jag flyger. Måste sluta shoppa så hemskt mycket när jag är utomlands.

Resan hem gick bra. Blev bara lite krångel på Skavsta men jag orkar inte ens tänka på det nu. Blir bara irriterad. I alla fall så var det rätt skönt att komma hem efter att ha levt i en resväska i över en vecka.

HELGEN!

I helgen har jag...

...bränt benen, fötterna, tårna, armarna och ansiktet.
...kollat på massa fotboll.
...ätit god mat.
...skrattat åt Daniels första fulla.
...spelat massa spel.
...fått fler myggbett än på de senaste tre åren tillsammans.
...blivigt förkyld.
...haft det jättekul!

PRAG - DEL 5

Såg bara så himla häftigt ut. Mer sånt här på Södermalm och jag skulle älska att bo här mer än vad jag redan gör!


Som ni kanske märker älskar jag att ta kort på fina hus. Efter en dag i en ny stad är det alltid överdrivet mycket kort på hus.




De dansande huset. Ett hus jag velat se väldigt länge. Kom lite vilse på vägen dit men hittade det då vi tänkte vända om. Jag var glad! Så sjukt häftig design!




Hus - vägarbete - hus

WEEKEND!

Midsommar firas som vanligt i Malmköping.


PRAG - DEL 4

Kväll från hotellet.


Kyrka. Det ser sjukt kul ut nu eftersom att jag satte ihop alla tre bilderna!


Laddar upp denna bild igen eftersom att jag verkligen älskar reklamen!


Hus med tapeter utanpå


Vi hämtade pizza tre gånger under en vecka. Var sjukt god. Men ibland blev det liiiite för mycket ost på dem. Detta är den första jag åt.


Random kort jag tyckte kunde få vara med!

23/6 23:23:23


And I have no life!


LOVE IT!

"A little medley of a bunch of popular songs now...enjoy guys!"


PRAG - DEL 3



Såg bara så otroligt kul och häftigt ut!


Karlsbron


Karlsbron2




Bilderna är tagna under en utav de femtusentrehundra pauserna vi var tvungna att ta.


Museum och vägen ner


Såklart lyckades jag gå och bli sjuk också. Blev sängliggande en hel dag (som kändes som minst tre). Spenderade den snytandes med rinnande ögon framför TVn. Ser helt slutkörd ut på det tredje kortet, haha!



DAGEN INNAN!

"Dagen-innan-konserten-pepp" med Katka och hennes vänner i Prag!








PRAG - DEL 2

På upptäcktsfärd.


Torget i gamla stan.


Middag. Otroligt god is-kaffe trots att 80% var skum och resterande procent kaffe. Drack den tillsammans till min otroligt goda jordgubbscrêpe.


Regn. Första dagen var den enda dagen då det faktiskt regnade. De första tre-fyra dagarna var termometern uppe på 30 grader. De sista dagarna låg på 20-22 skulle jag chansa på.


Eftersom att de fanns hårskyddsgrejer tänkte jag att jag likagärna kunde använda den istället för att töja ut ytterligare en tofs. Frisyren efteråt blev ju helnajs!


Minns absolut inte vad det första huset var. Minns inte ens om jag visste vad det var, haha.

PRAG - DEL 1

Perfekt packat och perfekt inlaggt i garderoben. Ärligt, dubbelt så mycket får plats om man rullar ihop alla kläder. Bara ett tips, haha!


Hotellet!


Var såklart tvungen att leta rätt på Lucerna Music Bar, där Beatsteaks skulle spela. Blev så otroligt peppad då jag såg att de hade posters uppe för konserten!


Vi bodde på en stor gågata så om man hade tråkigt hade man alltid något/någon att kolla på. Vi hade en fransk balkong och ett stort fönster som jag ofta satt i.


Balkongen


Hus under ombyggnad och det rätt stora glass sortimentet i Ben&Jerry "kiosken".


Ja, typ. Klockgrejsen i gamla stan.


Så otroligt vackert!

MER TJAT!

Jag vet, jag vet och förlåt för det. Det har blivigt jättemycket om Beatsteaks de senaste veckorna. Så fort ruschen efter konserterna och den extrema glädjen jag känner över konserten på Wuhlheide nästa år återgår jag till det vanliga bloggandet. Det blir även mycket eftersom att jag bloggar för min skull och ingen annans så jag vill gärna minnas min glädje :D

Nu till en sak som har med Beatsteaks att göra. De skrev detta på sin hemsida igår:


Vilket alltså betyder att de även håller på att fixa ihop en turnéplan för oss utanför Tyskland. Förhoppningsvis kommer de till Sverige med tanke på att de gjort de alla tidigare år. Kommer de till Sverige betyder de att de åker till Finland med (eftersom att de, precis som Sverige, åkt dit varje gång). Och jag är inte helt dum. Jag har redan lyckats få med pappa till Finland och mamma till Malmö/Göteborg om de åker till någon utav de städerna.
Till Stockholm lär de komma. Jag tar inte ut någon glädje i förväg. Jag håller bara tummarna!

Jag kan skatta mig lycklig över att jag har en sån fantastiskt familj som faktiskt följer med mig på sånna här saker! Men å andra sidan, vem följer inte med på en resa?

BEATSTEAKS AT LUCERNA MUSIC BAR, PRAG

Detta är ungefär en timma innan jag skulle möta Malin för att gå till arenan. Alltså bara runt två timmar kvar till insläppet. Började bli lite små nervös därav de dumma minerna på bilden, haha!


Malin skulle sälja en biljett till en kille så vi stod och väntade på honom istället för att ställa oss i kö. Han kom för sent vilket i sig inte gjorde något. Kanske inte det bästa första intrycket av någon, men vi skulle ändå inte gå med honom. Strax efter det började de släppa in och vi ställde oss i kön. Vi var på väg att gå vilse ett par gånger eftersom att det var trappor överallt. Det var större än vad jag hade trott. Och scenen var halvmåneformad, häftigt. Vi satte oss ner och väntade tills förbandet började. Radio Dead Ones. De var mycket bättre live än det lilla jag hört från Youtube.


Vi stod typ i "mitten på höger sida" under förbandet tills vi hittade bättre platser på "fjärde raden". Vi såg bra och hörde bra!


Efter att ha väntat i nästan 30 minuter kom Beatsteaks upp på scen. Vi lyckades stå på samma plats i två-tre låtar men sedan blev det för jobbigt. Vi hade en kille precis framför oss som verkligen sparkades och hoppade omkring som en...jag vet inte vad. Plus att bredvid mig stod det en tjej, som allvarligt talat, armbågade alla runt omkring sig. Så vi beslöt oss att backa bakåt.


Jag höll på med kamera inställningarna länge innan jag hittade den som tog bäst kort. Dock blev de rätt suddiga men det är ganska svårt att stå still och ta kort på en konsert där energin r obeskrivligt hög och det enda man vill göra är att dansa och sjunga.


I alla fall. Vi backade som sagt bak. Längst bak. Platserna var helt okej, dock såg man inte så jättemycket men man slapp i alla fall skydda ansiktet stup i kvarten och stå och putta bort människor hela tiden. Det stod några människor bakom mig, vilket jag hade lagt märke till, så när jag filmade och stod med armarna uppsträckta i vädret var det en kille som knackade mig på ryggen och sa att jag kunde ställa mig bredvid honom. Han stod på ett trappsteg drygt femton cm ovanför marken. Perfekt. Såg över allas huvuden och bandets kroppar!


Arnim! Vi stod precis vid disken där de sålde bandets merchandise så det var människor som hela tiden hoppade fram och dit bakom hela tiden. Och varje gång tog den här killen tag i mig och lixom kramade mig bakåt så att jag inte skulle ramla omkull då de hoppade upp och ner. Var rätt mysigt, haha. Han hade för övrigt lite Max Riemelt drag.


Efter ungefär 20 låtar gick bandet av scenen för att sedan, efter någon minut, komma tillbaka. Tror ni inte Arnim kommer tillbaka utan tröja på sig?! Jag kände hur all mitt saliv försvann och hur jag började skaka, haha. Därav det extremt suddiga kortet! Så snygg! (Han hade för övrigt två nya tatueringar. Herregud vilken fan girl jag är)


Jag har aldrig tyckt om band som går på och av, på och av scenen men det är svårt att inte tycka om det då Beatsteaks gör det. Efter att ha spelat tre låtar till gick de av för att sedan komma upp igen. Denna gång hade Arnim satt på sig en Zinedine Zidane tröja (vad nu det hade med konserten i sig att göra) och de spelade två låtar med sån energi att jag inte visste vad jag skulle göra med mig själv.


Konserten var sjukligt bra! De spelade två låtar som de inte spelade i London, varav en är mina absolut favoritlåtar, "To Be Strong". Den här konserten åker absolut upp till första plats av alla konserter jag någonsin varit på. Beatsteaks är, precis som de själva säger, ett liveband! Man ser att de älskar det dem gör. Varje konsert är för dem unik och inte bara "en i mängden".

Om det är någon som vill se någon video så finns alla mina här.


BEATSTEAKS!



Beställde precis biljetterna!


IT'S YOUR PLANET.


BEROENDEFRAMKALLANDE!


LONDON - DEL 5














LONDON - DEL 4

Till mamma




På tåget till flygplatsen














Flygplatshumor!

BARA FÖR ATT HAN ÄR SNYGG








LONDON - DEL 3

University of London. Det var i en utav universitetets festlokaler som Beatsteaks hade sin konsert i.


Take away från Pizza Hut efter konserten.


Time to go home. I alla fall ut och luffa på stan tills tåget till flygplatsen gick. Dock åkte vi dit tidigare eftersom att vi lika gärna kunde luffa omkring där.


ULU, där Beatsteaks spelade, huvudingången. Till höger, ett random hus.




St Pancras.









LONDON - DEL 2

Anjelica - Jag - Pappa


Anjelica - Jag - Pappa


Från hotellfönstret


Ekorre i Russell Square Garden


Sunset


Sunset pt.2


Night


Säng


Frukost vs. Lunch


Typiskt Engelskt hus och Russell Square Garden

LONDON - DEL 1

Gatwick. Efter att ha gått fel en gång hittade vi till rätt perrong.




Starbucks kaffe i Picadilly Circus


Picadilly


Somewhere


Hotellet


Big Ben & "House of Parliament"


Trafalgar Square


Trafalgar


I mataffären

BEATSTEAKS AT ULU, LONDON

Vi bestämde oss för att hoppa över förbandet och sitta utanför och njuta av värmen istället. Peter (gitarristen) stod ute och rökte hela tiden. De andra gick ut och in från stället flera gånger. De tyckte nog det var ganska skönt att kunna gå omkring utan jobbiga fans runt omkring sig.


I väntan på Beatsteaks. Anjelicas jättefina försök till ett kort på...ja, vad har jag inte riktigt listat ut än, haha.


MUMS!


Som ni kan se är inte kameran så bra på att ta bilder i mörker men det gör faktiskt inget. Det är ju upplevelsen och inte bilderna som är de viktiga.


Älskade verkligen energin både bandet och publiken hade. Synd bara att det alltid ska stå någon med vitt framför mig när jag ska ta bilder, haha.


Arnim!


Det är näst intill omöjligt att inte bli svettig på konserter, så denna var inget undantag. Jag måste även tilläga att jag aldrig i mitt liv blivigt såhär svettig som under den här konserten. Temperaturen steg för varje minut. Bandet hoppade omkring och publiken vill såklart inte vara sämre. Jag och Anjelica tog det ändå relativt lugnt men ändå kom man ut som ett översvettat monster. Men jag hade det sjukt roligt. (som ni kan se har jag ganska mycket "häng" på byxorna och det är för att jag inte kunde få upp dem för de satt som fastklistrade)


Konserten i sig var sjukt bra men den kommer endast upp på min top fem för att det var den första Beatsteaks konserten jag var på. Prag däremot, wow, åker rakt upp på plats ett. Men de bilderna kommer på söndag eller nästa vecka!

INGA BILDER

Nej vet ni. Jag kommer nog inte ladda upp några bilder från London här. Jag tror jag håller mig till Facebook. Jag har aldrig lust att ladda upp bilder efter resor här på bloggen längre. Gjorde det inte från Teneriffa i december heller så det blir bara bilder från konserten. Dock är de flesta ganska dåliga då vi stod ganska långt bak. Men ibland kommer nog en och annan bild komma upp (:

EDIT:
Jag kommer först och främst ladda upp bilderna från konserten men kommer efter det ladda upp lite random bilder från olika dager. Jag kommer alltså inte ladda upp dem i dagsordning med tillhörande text.

VIDS & LONDON

Dum som man är så filmade jag endast små gnuttar av olika låtar lite då och då på konserten i London. Har laddat upp dem på youtube nu. Kommer dock inte lägga upp dem här på bloggen men när jag får videorna från Prag kommer de upp eftersom att de är längre! (Lånade min farbrors kamera och har ingen minneskortläsare så jag får det förhoppningsvis på söndag)

Bilderna från London kommer nog upp senare ikväll då jag känner att jag har lite mer tid.


IDAG ÄR DET POPPIS...

...ATT HA CHOKLAD I KYLSKÅPET!






HEMMA!

Är nu hemma efter en vecka i underbart vackra Prag.

PRAG!

Åker till farmor nu. Idag ska vi ska fira min kusin som fyller 4 och imorgon åker vi till Prag!
Ses om en vecka!

OM EN VECKA!

BEATSTEAKS @ LUCERNA MUSIC BAR - PRAG


CZK

SEK till GBP var lätt att räkna ut då 10 SEK var ungefär 11 GBP. Men det här med tjeckiska pengar... Vi får helt enkelt se hur mycket jag har slösat bort när jag kommer hem igen!

NON-ABSORBING


OCH SÅ PACKAR MAN IGEN...





Packa upp - tvätta - packa om!


LONDON - ULU





BEATSTEAKS COVERS / NY LÅT

Inte nog med att Beatsteaks hade en sjukt bra blandning på sin setlist med egna låtar spelade de även två covers.

Undertones - Teenage Kicks


UB40 - Red Red Wine


Två låtar som absolut faller mig i smaken!


Jag börjar snart få slut på bra ord men jag ska använda mig utav ett till nu. De spelade även en ny låt vid namn "Shit and Shine" som var grymt bra.



Kan verkligen inte vänta tills deras nya album släpps!

LONDON SHOPPING!









HONEY, I'M HOME!

Först av allt...BEATSTEAKS VAR FANTASTISKA! Om jag skulle beskriva konserten med tre ord skulle det, utan tvekan, bli energi, svett och glädje! Så jäääävla bra!

London döremot, mja. Ingen stad jag skulle spendera pengar på att åka tillbaka till!

Eftersom att jag lånade min farbrors kamera kan jag inte få in korten på datorn (usb sladden glömdes hemma hos honom) så bilderna kommer komma upp i dubbel upplaga efter Prag. Imorgon eftermiddag åker jag till farmor och på onsdag morgon åker vi. Känns konstigt att säga att jag ska se Beatsteaks nästa vecka igen!!


LONDON!

BEATSTEAKS PÅ LÖRDAG!
ULU - LONDON



PANNKAKOR!

Hade precis pannkakslunch med Rob. Mycket trevligt! Hemgjorda pancakes på balkongen slår mycket en varm sommardag!


GRIS? GRAVID?

Smile piggy pig!


Tips: När du har en oversize tröja på dig, luta dig inte fram när någon tar kort för det kommer se ut som om du är HÖGGRAVID!

FÖR MYCKET KLÄDER!

Imorse sa jag något i stil med "nu räcker det med kläder! Jag kan ju knappt stänga lådorna längre." Det blev ju inte bättre då jag insåg att "juste, jag ska ju till London imorgon och Prag nästa vecka". Ändå gick jag och köpte mig en ny tischa idag! Och ja, sen så kom ju min tröja/tunika och flip flop som jag beställt tidigare från H&M. Så nu säger jag "när jag kommit hem så räcker det med kläder! Och jag ska rensa min garderob igen!"


Ska kanske tillägga att detta bara är min byrå. Jag har en annan med lite kläder också, plus hela garderoben med tjocktröjor/klänningar och lite byxor!

FLUX

Det är knappast svårt att lisa ut vad jag håller på med. Det är sjukt tråkigt!


I SCREAM & YOU SCREAM


DAGENS TO DO:

  • Packa
  • Klippa bort alla hårsnoddar
  • Tvätta håret riktigt noga
  • Gå till H&M & Gina Tricot
  • Ladda alls om behöver laddas
  • Fixa ögonbrynen

SHOULD, SHOULD, SHOULD SLEEP!

Fastnade på yotube. Måste verkligen sova nu!

KOCHAM CIE!


Detta gör mig så glad.


ASHER ROTH - I LOVE COLLEGE - LIVE LOUNGE


JUNI! SOMMAR!

Första juni! Den officiella dagen på början av sommaren! Det är nu livet helt plötsligt får en annan, rolig, riktning. Det är på sommaren allt händer och jag känner att den här sommaren kommer bli bättre än bra!

Jag har varit rätt duktig idag tycker jag. Har bokat taxi från flygplatsen in till Prag tills nästa vecka. Plockat upp disken, bäddat sängen (en ovanlighet för mig).

När Anjelica kommer hem ska vi till H&M för att köpa strumpor och sedan till Clas Ohlson för att köpa en adapter till London.