ÖNSKELISTA:

 • Cola Ferraribilar
 • Roliga strumpor
 • Gröna strumpor
 • Stor badhandduk
 • Neutrala hårband
 • Dreads smycken
 • Eucalyptus tabletter
 • Pengar
 • En ny garderob
 • Ett till CD-ställ
 • Nya Adidas skor
 • Bläckpennor


Jag är glad över att jag faktiskt har en önskelista i år eftersom att efterfrågan är stor. Kanske för att jag faktiskt bestämt att fira mig själv i år. 20 är stort. Plus att jag slipper säga om och om igen vad jag önskar mig. Varsågoda!


SHOPPING I LONDON?

Förhoppningsvis hittar jag i alla fall en utav dessa!


SEN NÄR ÄR VERONICA MAMMA?Ser nu hur kul det ser ut och hur man kan misstolka det. Om jag skulle vara någon utomstående skulle jag chansa på att denne Veronica hade barn hon med. Men så är inte fallet. Jag hade namnsdag!


TIK TOK COVERS

Woe, Is Me:


Euphausia:


John Higgins:

EURO CLUB-TOUR 2010


DON'T LET ME DOWN


BENEFIZKONZERT

Först och främst vill jag be om förlåtelse för allt detta Beatsteaks snack. Men det är mindre än en vecka kvar tills jag ska få se mitt absolut största favoritband för första gången! Ni har förståelse. Förhoppningsvis!


Jag har en kompis i Berlin som heter Mattias. Det mest gemensamma vi har är vår kärlek till musik, speciellt mitt favoritband Beatsteaks. I början av året hade de en så kallad "benefizkonzert" där alla pengar gick till "Ärzte ohne Grenzen" som är tyska motsvarigheten till "Läkare utan gränser". Mattias lyckades, med nöd och näppe, få tag i en biljett efter flera timmars köande. Efteråt berättade han om en konsert som jag hade gjort mycket för att få gå på. Allt från strömavbrott till Nirvana Covers.

"Ett strömavbrott under en konsert? Då måste de väl ha ställt in det hela?" Undrar ni kanske nu. Men nej, vi snackar Beatsteaks och inte om ett vanligt "perfekt" band som ställer in så fort något går fel. Nej nej, Beatsteaks gör det bästa utav situationen och startar allsång för publiken!

I denna video berättar Arnim, med ett leende, att "Der Strom ist aus" och det ä ju knappast svårt att förstå vad det betyder. Publiken glädjer sig dock och börjar skrika "unplugged":Trummor! Trummor är det enda som hörs riktigt bra utan förstärkare. Bas, gitarr och speciellt mikrofon som man näst intill måste ha förstärkare till är inget som finns på kartan i just denna video. Här har de, med hjälp av trummor och lite sång, fått igång publiken till att sjunga "Ain't Complaining":

Efteråt blir Arnim, så kallad, "speechless" och man ser att han gång på gång försöker säga något (det kan även bero på att mikrofonen inte funkar, men det kan vi lägga åt sidan just for now). Det hela slutar med att han skakar hand med publiken.

DU TYCKER INTE OM MIG. SVÄR PÅ ARNIMS DÖD!

HAHAHAHAHHA, en helt vanlig konversation mellan mig och min syster.

Anjelica: "Det är bra att du är borta på din födelsedag för då kan jag åka in till stan och köpa present till dig!"
Jag: "Ja, det var ju bra!"
Anjelica: "Jag köpte faktiskt ett paket för...en och en halv månad!"
Jag: "I Tallinn?"
Anjelica: "Ja! Man kan köpa den separat och inte separat. Det är mycket roligare att inte få det separat för det är mycket ovanligare!"
Jag: "Okeeeej, jag har absolut ingen aning om vad det kan vara!"
Anjelica: "Bra! För du har väl inte rotat i mina lådor?"
Jag: "Va? Nej! Jag kollar aldrig i dina lådor!"
Anjelica: "Svär på min död!"
Jag: "Jag svär på din död!"
Anjelica: "Du tycker inte om mig. Svär på Arnims död!"
Jag: "Jag svär på Arnims död och resten utav Beatsteaks död."
Anjelica ser nöjd ut.
Jag: "Må alla leva länge!"

BRITTISK FLYGSTREJK!

HERREGUD va rädd jag blev!

Från Alex Schulmans twitter:Jag fick ärlig talat panik. Jag ska ju till London om fyra dagar. Det blev ju inte bättre då jag läste detta på DN's hemsida:Men sen andades jag ut. Det gällde endast Heathrow och vi flyger till och från Gatwick. Sen fick jag panik igen för artikeln är skriver den 24/5, vilket betyder att strejken borde ha slutat igår. Sen fick jag påminna mig själv om att vi fortfarande flyger till Gatwick och inte Heathrow.

MORSDAG!

Idag är det morsdag (och även min namnsdag) och jag och Anjelica brukar bara köpa något litet symboliskt varje år för att fira våran underbara mamma. I år köpte vi detta:

allt köpt på The English Shop.

Anjelica håller även på att baka mandelmuffins som vi ska bjuda på när mamsen och papsen kommer hem från landet. Hon hade även hittat en klänning på marknaden som var nu i helgen som hon får som morsdag present.

Vad köpte/fixade ni till era mammor idag?

SAMMA PROBLEM SOM JAG?

Är det någon som har samma problem som jag när det kommer till kommentarer? Jag har godkänt dem alla, en del för flera dagar sedan, men ändå står det att jag har kommentarer som ska godkännas!


SOVRUM!

Det finns fler fördelar än nackdelar med att ha sovrum mot gatan!

Jag har tunnelbanan två portar ifrån mig och tre pubar i närheten, varav en mitt emot mitt sovrum, så jag är van vid ljud. Jag blir galen då jag ska försöka sova till absolut tystnad. Men när grannarna våningen över sjunger falskt till deras ABBA-singstar önskar jag att jag hade sovrummet mot gården.

Jag vill att det ska bli sommar så att mina grannar på samma våning ska börja spela gitarr och sjunga jazziga låtar under de varma kvällarna! Min grannes röst är underbar att somna till! Hon får gärna spela gitarr och sjunga hela natten om hon så vill.

Nu ska jag leta rätt på öronproppar och försöka somna. Natti natt!


MINA OCH ANJELICAS POÄNG!

Jag och Anjelica körde med 1-5 poäng systemet då vi satte våra egna poäng till alla låtar i dagens ESC. Ställningen slutade såhär:

10 Poäng
Belgien
Frankrike

8 Poäng
Turkiet

7 Poäng
Armenien
Moldavien

6.5 Poäng
Tyskland
Israel


Ska även tillägga att jag och Anjelica ringde och röstade på Belgien. Jag ska också tilläga att jag inte är besviken att Tyskland vann fast att jag inte tyckte det var den bästa låten i hela tävlingen. Den var okej och passar som ESC vinnare!


SKOR

Jag och Anjelica åkte in till stan idag för att gå i lite skoaffärer och leta sommarskor. Affär efter affär och vi hittade ingenting. Vi var på väg att åka hem då vi bestämde oss för att gå till en sista affär Skopunkten. BANG! Där hittade vi båda skor. Perfekt!
MIXED!

Såhär går det när jag ska göra varma mackor åt andra. Tar för mycket senap!


Jag och Amanda fick, i oktober förra året, dessa byxor. Hon har haft dem tills för någon dag sedan då hon skickade dem till mig! Så snygga och SÅ sköna!


Jag och Anjelica har bunkrat upp oss inför helgen, haha!


Härligt men konstigt väder!

HAPPY PICTURES (AT LEAST ONE)
HÅRTVAGNING!

Jag tvättade faktiskt håret idag (fredag) istället för imorgon! Hur skönt som helst. Tog dock en evighet att torka, men jag vänjer mig.Anjelica hjälpte mig att sätta i små hårsnoddar, som jag för övrigt köpte tidigare idag, runt utväxten så att den ska "dreada" sig. Ser kanske inte så jätte glamoröst ut men jag tycker faktiskt att det passar mig ganska bra, haha.


(DAWNING OF A) NEW ERA


!!!


STRACCIATELLA!


Jag och Anjelica var på Lidl idag. Och äntligen hade de stracciatella yoghurt. De brukar i vanliga fall bara ha jordgubb och vanilj smak. Vilken glädje!


STOCKHOLM JAZZ '10Tidigare idag fick jag reda på att Kool & The Gang kommer till Stockholm Jazz. Men såklart är jag inte hemma då utan är i Prag. Irriterande! Hade verkligen jättegärna velat se dem! Inte nog med det så kommer ju, som säkert de flesta redan vet, Missy Elliott. Hur häftigt hade det inte varit att se henne?

FRIENDS FOR NEVER

Idag kom The Midnight Beast ut med ytterligare en ny video, precis lika klockren som deras tidigare!


FAN!!!

Den enda låten som jag verkligen ville skulle komma till final gick inte vidare!! Jag har nog blivigt ESC-hjärntvättad för jag är, allvarligt talat, skitirriterad!

Så nu när Litauen inte kom vidare så hoppas jag verkligen att Frankrike vinner!


EN VECKA!


JAG VILL TVÄTTA HÅRET!

Man ska ju inte tvätta håret på den första månaden efter att man skaffat dreads. Och jag börjar bli riktigt trött på att inte få tvätta håret! Jag måste egentligen vänta till mitten av nästa vecka innan det har gått en månad men jag tänker faktiskt tvätta dem på lördag!


Haha, jag ser verkligen äcklad ut över det hela!

LILJEHOLMENS GALLERIA

Jag och Anjelica ska snart till Liljeholmen gallerian som är rätt så nybyggd. Jag har inte varit där än så det ska bli kul att se vad de har gjort utav grusplanet som var där innan. Anjelica ska till Deichmann och The Body Shop. Förhoppningsvis hittar även jag ett par sommarskor!
AT LEAST I HAD FUN!
SUPERHOT!Maybe we could hang together 'cause I got these feelings for ya!Gabriella Cilmi - Superhot

DÉCALÉ GWADA

Jag förstår inte ett enda ord men åh så glad jag blir utav den här låten!


KÖTT AV MISSTAG

När mamma inte är hemma är det alltid jag som fixar maten. Det betyder att jag måste hålla på med kött. Jag har absolut inga problem med det men är alltid rädd att jag ska komma på mig själv med fingrarna i munnen efter att ha hållit i t.ex skinka. Det har inget med att man ska "följa regler" som vegetarian utan för att jag blir äcklad. Alla vegetarianer har, mer eller mindre, råkat få i sig kött någon gång och man dör inte utav det. Men det sätter sig fort på samvetet. Därför är jag alltid på vakt då jag fixar mat med kött så att jag inte stoppar fingrarna i munnen.

Jag är snäll och delar med mig utav en utav mina rädslor. Varsågod.

HAHAHA!


NO DOUBT

TRAPPED IN A BOX


EX-GIRLFRIEND


HELLA GOOD


EXCUSE ME MR.

SMOKIN' HOT!

Men är han smokin' hot eller är han!!


PRIO ETT

Idag är prio ett är barnen 15.30 och toalettpapper.


HAN VERKLIGEN SJUNGER!

Idag fick jag världens konstigaste men häftigaste känsla.


Jag kollade på den här bilden och insåg att Arnim sjunger. Alltså VERKLIGEN SJUNGER! Det var en sån häftig känsla att jag inte ens kan beskriva den. Jag blev så sjukt glad!
Självaste känslan har egentligen ingenting med bilden att göra eftersom att det inte riktigt ser ut som om han sjunger på den. Men han sjunger i ett band. VERKLIGEN SJUNGER i ett band!


Var såklart tvungen att sms:a Amanda:
Jag: "För övrigt har jag precis insett att Arnim sjunger. VERKLIGEN SJUNGER. Kan inte förklara den känslan jag nyss upplevde om Arnim som sångare. Känt så förut?"
Amanda: "haha, det låter kul med tanke på att han är sångare. Men du menar hans känsla i rösten så att man verkligen känner det i hela kroppen? 8D"
Jag: "Haha, jag vet, de låter helt knäppt. Ja, något i den stilen. Jag såg en bild på honom med en mic och kände känslan av att han VERKLIGEN sjöng. Och live låtarna har han verkligen, som du sa, känsla i rösten. Så sjukt egentligen. Att man kan känna så. Det är fan glädje för mig :D"
Amanda: "Jag förstår vad du menar! Finns inget bättre än när man känner att sångaren menat varenda ord."


ME AND MY GUITAR!

För första gången var jag nervös under en semi final. Men jag kunde andas ut DÅ BELGIEN GICK TILL FINAL!! Jag och Anjelica gjorde vågen för oss själva i vardagsrummet.

INCENSE STICKS

Jag har gjort en liten uträkning om mina rökelser. På Teneriffa i december köpte jag två paket med 20 rökelser i varje. Jag har nu 13 st kvar vilket betyder att jag använt upp 27 st på ungefär fem - sex månader. Utifrån det är det inte svårt att räkna ut att mina 13 rökelser inte kommer räcka till December i år, då jag åker dit igen. Jag börjar få lite panik för jag vill verkligen ha kvar mina underbara rökelser, men jag kan inte leva utan att få använda en då och då.

Så jag har bestämt att köpa andra rökelser så länge och bara använda Teneriffa rökelserna vid speciella tillfällen, haha!


Eucalyptus och Valeriana (även kallad vänderot)

FORBIDDEN LOVE!

Tom Dice. Idag kvalar han in till ESC med sin låt "Me and My Guitar". Forbidden Love är B-spåret på hans singel till "Me and My Guitar"


FICK ETT MAIL:

EU har beslutat godkänna genmodifierad mat vilket även Sveriges jordbruksminister har röstat för, så nu får man odla genmanipulerade grödor även i Sverige. Som vanligt kan man väl säga att EU struntar i ett 60% av dess befolkning vill nåt annat, alltså att åtminstone först ta reda på ALL fakta innan de godkänner en så viktig lag som detta faktiskt är!

MEN, som det står i texten härunder, så kan 1 miljon röster (och jag vet att vi redan är uppe i över 797 000) tvinga EU att INTE tillåta genmanipulerad mat förrän en grundlig och opartisk forskning skett! Var med DU också!!! För tro inte att världens största "livsmedelsföretag" skulle ha något annat intresse än att tjäna pengar! Dom struntar väl i om VI blir sjuka av deras gifter!

Klipp ur det här nedan och sprid det till ALLA du känner.

http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/?cl=511688907=5632
<http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biodiversity/?cl=511688907&v=5632>

Gå in och gör din röst hörd!!
Skriv under du också om du är mot genmanipulerad mat i Sverige !!
Om vi kommer upp i 1 miljon röster så får EU inte tillåta genmanipulerad mat.

DO-WAH-DOO


NÄSTA VECKA!


WEEKEND PICTURES!
VOICELESS!


You'll never silence the voice of the voiceless!
BED AND BREAKFAST MAN!


HAPPY BIRTHDAY!

Idag fyller min barndomskompis Jozzo 20 år.
GRATTIS!Idag firar hon sin födelsedag och har inflyttningsfest i sitt nya hus på samma gång!
Så nu ska jag packa och åka hem till henne och hjälpa till med maten!.


I SEE YOU!

För några dagar sedan lånade Anjelica Avatar utav en kompis. Vi har båda haft fullt upp och inte haft någon tid att se den, förens idag. Vi såg den tillsammans på bio för ett tag sedan men båda kände att vi ville se den igen. Vi sprang nämligen och kissade då det var som mest spännande så det var kul att se det vi missade.

När jag för första gången hörde låten "I see you" fattade jag inte att det var Avatars themesong men jag älskade den direkt. Förstod inte heller vad Leona menade med just "I see you", vilket man gör när man senare sätt filmen!


UNCLE!

Min farbror ringde precis och sa att han var i närheten. Han kommer över med Alex och Picca ett litet tag tills deras mamma slutar jobbet. Så nu ska jag väl kanske ta och koka lite kaffe!

Träffa tre kusiner på samma dag är inte fy skam det!

TODAY!

Ny klänning och tröja!
200 DAGAR KVAR!


KANSKE BORDE JAG STÄDA?

Bilderna är tagna igår.
Jag kan inte påstår att det ser bättre ut idag! Men städa, det får bli på söndag...kanske!


FRUKOST!


LAVA!


SKAVSÅR!

Mina adidas skor är så slitna i hälen att dem ger mig skavsår. Idag började det skava bort huden så jag jag fick gå med endast en sko till dagis för att lämna femåringen. Hon tyckte det var hysteriskt kul. Det tyckte inte jag.


FINAL ESC 29/5

Varje år är det alltid fem länder som slipper kvala, länder som alltid är med. Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrike och det vinnande landet från året innan.

De fyra första länderna var, om jag minns rätt, med och grundade hela tävlingen och de skapade då denna fåniga regel om att de alltid ska kunna vara med i tävlingen.

Det finns två utav de obligatoriska länderna som hade väldigt bra låtar i år.

Frankrike
Jessy Matador - Alllez Olla Olé

Skulle det vara så att Litauen inte vann skulle jag inte ha något emot att den här vann. En riktig sommarlåt som kanske "inte passar så bra in i Eurovision Song Contest". Men vad är en "typisk" ESC sång i dagens Europa?

Tyskland
Lena - SatelliteEDIT - Tack till Lisa:
"Actually, de fyra länderna som aldrig behöver kvala sponsrar tävlingen med pengar och därför behöver de inte kvala. Jag har läst på :P"


SECOND SEMI-FINAL ESC 27/5

Den andra delfinalen kommer hållas nästa torsdag. Det är även 17 länder som tävlar om finalplatser i den gruppen. Det är även i denna grupp min absoluta favoritlåt är med i.
Jag hoppas verkligen att den ska vinna så jag lägger in den först!

Litauen
InCulto - Eastern European Funk

Jag verkligen älskar den här låten!

Kroatien
Feminnem - Lako Je SveEn låt från denna grupp som verkligen inte får vinna, enligt mig, är denna:

Slovenien
Ansambel Žlindra & Kalamari - Narodnozabavni Rock

FIRST SEMI-FINAL ESC 25/5

Jag har väl aldrig varit ett jättestort Eurovision Song Contest fan men jag kollar alltid på det varje år. Svenska uttagningen är däremot något jag inte har intresserat mig för. Jag såg endast den sista i globen då Anna Bergendahl vann över Salem al Fakir. Hur kunde detta ske? Jag förstår inte! Anna's låt är hemsk!

I alla fall. På tisdag är det första delfinalen och det är 17 länder som ska tävla. Det är endast två låtar som jag fastnat för och som jag verkligen hoppas ska gå vidare.

Moldavien
SunStroke Project & Olia Tira - Run Away


Belgien
Tom Dice - Me and My Guitar


En låt som jag verkligen inte vill ska komma vidare är denna. Jag skäms för deras skull!

Grekland
Giorgos Alkaios & Friends - Opa!

GREYSON CHANCE

Hittande denna på Ida's blogg och var bara tvungen att lägga upp den jag själv.
Vilken röst! Och han är tolv år! TOLV!


EFTERKOLL!

Tandläkaren om 45 minuter! Nu: frukost!

OLD VS. NEW


THE BALCONY!

Sommarvärme! Balkongen är min bästa vän!

FLIPFLOPS!

Redan klockan 12.00 idag var det 21 grader i skuggan och jag satt och njöt utav sommarvärmen på balkongen i flera timmar. När jag väl bestämde mig för att gå ut och posta ett brev tog jag mina flipflops och tänkte att nu minsann är det sommar! Det som förvånade mig var att jag fick hemskt många blickar...på mina fötter. Vad är det för fel att gå i flipflops när det är runt 27-28 grader? Är det pga av att det "endast" är maj månad eller för att jag är den enda som tar mig friheten att sätta på mig vilka skor jag vill när det blir varmt?

Det var tack vare min vän Emelie som jag insåg att skitsamma, jag får ha på mig precis vad jag vill, när jag vill! "Ja, men tvi på dem! Tänk dig vad de skulle stirra på Lady Gaga ;-) där har vi en dam minsann som går emot normen! Människan är egentligen så simpel :-)"

Vill jag ha på mig flipflop i December, så tänker jag minsann ha det!


Det handlar såklart inte endast om flipflop i maj utan allmänt. Folks syn och åsikter på vad man ska ha på sig, vad som är rätt! Vill jag, som Lady Gaga, sätta på mig en enbart konstig klänning, låt mig göra det. Tyvärr kommer antagligen mer än 90% reagera på ett eller annat sätt, men då har jag åtminstone haft modet att ha det på mig och möta dessa reaktioner! Från och med nu sätter jag, som sagt, på mig vad jag vill, när jag vill!

NY GRANNE!


TRAIN VS. BEATSTEAKS!

Sjukt bra!


CILMI!

Gabriella Cilmi's nya låt "On a mission". Trodde inte den skulle kunna slå någon utav hennes tidigare låtar, men den slår många. Dock är videon horribel!En video som däremot är jättemysig är till hennes låt "Sanctuary".


WITHOUT AN ALARM.

Har nu, två nätter på raken, vaknat upp prick 04.21.


Utan alarm.


ÄLSKAR DEN!


"TELEPHONE - DUDE'S VERSION"

Så sjukt tråkig att den blir kul!


Älskade data-kameraeffekt!

Så sjukt fult men jag älskar det, haha!


Malmköping!

Glömde helt bort att posta mitt inlägg om att jag skulle till Malmköping i fredags. Men nu vet ni vart jag var om ni har undrat.

---

Lämnade in två filmer i fel filmbutik. Pinsamt!


Favoriter från "The Remix"

De här är enligt mig de bästa remixerna från Lady Gaga's skiva "The Remix".

Just Dance (Dewaan Remix)


Alejandro (The Sound of Arrows Remix)


Telephone (Alphabeat Remix)

Harry!
Google translation

Original:
Översatt med Google translation:


  

Today!


Skulle ut och köpa marabous nya choklader men de fanns inte på Ica så jag köpte Cloettas nya kex choklad. Mycket godare än vad det må låta.


Men när jag och Andrea gick in på Hemköp vid Odenplan hade dem alla. Bestämde mig för Polka. Dock smakar den precis som Cloettas Good Mintchip choklad.


Fick den här superfina "snusduken" av Andrea (thank you). Den kommer förhoppningsvis användas flitigt till håret i sommar.


Passade även på att låna The Truman Show och Love Actually när jag ändå var hos Andrea.

Vi åt vårrullar och ris till middag, pratade, åt massor utav cola ferrari bilar och polka choklad.

Absolut inget liv!


Ägg och räkor!

Igår åt jag både räkor och ägg, något jag inte gjort på ca sex månader. Skaldjur var och är jag inte så jätte förtjust i så jag åt det inte ofta förut. Så när jag bestämde mig för att sluta äta det blev skillnaden i min kost inte så annorlunda. Ägg däremot, något jag valde att sluta med, blev mer annorlunda. Inga ägg till jul eller påsk, inga ägg i sallad, ingen äggmacka då och då. Jag har inte bestämt mig om jag ska fortsätta äta ägg eller bara låta det vara. Ibland blir jag nämligen lite småäcklad av konsistensen som ägg har!

Minst en månad kvar!

Nu när det börjar bli varamre ute och solen skiner mer vill jag bara att det ska bli sommar. Eller åka utomlands. Men det känns som om dagarna sniglar sig fram bara för att man har resor att se fram emot! Jag visste att det var en dum idé att börja med nedräkning, synd att jag inte kunde motstå!

32 London
37 Prag
82 Tyskland/Frankrike
217 Teneriffa

Dreads!

Idag, efter drygt fem timmar, blev jag mamma till cirka 45 smala dreads! Jag ska ta väl hand om dem genom att inte tvätta dem på fyra veckor!
Bilder

Nu kommer en salig blandning av kort som mestadels är tagna då jag var hos farmor.

2010-04-18

Mamma och Anjelica kom hem från Tallinn. De hade ju som sagt köpt ätbara överraskining. Och detta var det. Flingorna åt Anjelica upp, gjorde mig ingenting för de smakade inte så great!

2010-04-23

Kunde inte åka till Amanda eftersom att de ställde in alla flyg i sista minut. Åkte istället till farmor. Blev sjukt sugen på chips så vi gick till närmaste affär och köpte det. Det var på vägen hem jag tog detta kort.

2010-04-26

Åkte till kusinerna och gjorde pärlplattor med minstingen som var sjuk.

2010-04-29

Ny vårjacka och nya skor!2010-04-30
2010-05-01

Sockerkaksbakning. Såklart glömde jag att ta kort på resultatet som för övrigt blev skeetabra!

2010-05-02

Min farmor är inte så normal som hon må se ut att vara. Hon pratar som mumintrollet, skrattar tills hon gråter och använder sånna här strumpor. Hon är bäst och jag är säker på att din farmor inte gör detta, haha!

<3


Diskmedel!

Har precis tvättat håret med "Yes".