Utfyllnadsbild!

Som ni har märkt har det varit jättedålig uppdatering på bloggen. Det är för att jag känner att livet kommer gå före datorn en tid framöver nu! Jag kommer såklart uppdatera här men det blir nog inte lika ofta som innan.


Picture!
Part 2

Det kommer upp grejer lite då och då nu.
Jag har tagit mig i kragen på riktigt nu!
Nu ska massa saker ut och utropsprset på ALLT är 1 krona!!


   

TILL AUKTIONEN!


Tradera

  

MIN AUKTION!Like I'm the only girl in the world...


Kul på jobbet!

Frågan är vad Sarab tänkte på?
Kund: "Hej, har ni några mammakläder?"
Sarab: "Nä, vi har inte så mycket mammaledigt!"

På jobbet kostar de stora påsarna en krona.
Anneli till kund: "Vill du köpa till en prislapp?"

Sarab pratar somaliska fast att hon inte kan. Allvarligt, hon låter så jäkla roligt!
"wardi jaeri, beledd beledd"

Andrea!

Grattis till Andrea som fyller 20 idag!


München!


24.3 - 28.3


Roliga killar!


Dagens bästa:

"Man klappar ju inte en kille!"

- Amanda

Köln 2008 - del 2

På Saturn shoppade vi gärnet, sprang fram och tillbaka bland skivor och filmer. Mr M trodde antagligen att vi var störda och om jag hade stannat upp för en minut och kollat på honom är jag säker på att han skulle sett chockad ut. Men med tanke på att både jag och Amanda redan hade lyckats börja irritera oss på honom försökte vi ignorera honom. Han ville helt enkelt inte låta oss vara ensamma, han behandlade oss som småbarn.
(Beatsteaks - B-Seite, Seeed - Live, Beatsteaks - Kanonen auf Spatzen, Beatsteaks - Demons Galore EP, Seeed - Next!, Beatsteaks - Launched, Peter Fox - Alles Neu, Thomas Godoj - Plan A!, Beatsteaks - 48/49)


Efter att ha handlat klart på Saturn gick vi omkring lite och kollade runt. Vi hade fortfarande inte blivigt av med Mr. M fast att vi sagt att vi hittar själv (hade varit i Köln flera gånger tidigare) men han fattade verkligen inte. Vi gick till Deichmann där jag köpte skor (som jag i dagsläget inte vet vad jag gjort av) och någon annan affär för att köpa en almanacka. För att bli av med Mr. M och för att vi inte kom på något bättre att göra åkte vi till Köln-Bonn flygplatsen där vi skulle spendera natten. Jag orkar inte ens gå in på hur omorgen Mr. M var när vi stod och väntade på u-bahn men vi blev av med honom tillslut (tack Mr. M's överbeskyddande parents). Jag vill verkligen inte snacka skit om honom, det är inte min grej, men när Amanda allvarligt trodde han var 18 när han i självaste verkat var 26 så började man ju undra om han hade någon störning!


Väl på flygplatsen gick vi direkt till Burger King och köpte middag. Under middagen kollade vi igenom allt vi hade köpt och pratade skit om allt möjligt. Ska även tillägga att när vi landade kände jag att jag började få ont i tandköttet längst bak på höger underrad i munnen (oj, de blev långt, hoppas ni fattar vart jag hade ont, haha). Så det tog lite tid för mig att äta upp min fiskburgare eftersom att det gjorde så fasansfullt ont.


Efter att ha gått upp tidigt, flygit, åkt tåg länge, gått omkring på stan var det inte konstigt att vi fort blev trötta. Jag kan ju inte påstå att de fanns så jättemycket att göra på flygplatsen och det var nog en faktor till att vi blev så sjukt trötta.


Jag kan inte ens förklara hur sjukt ont jag hade men jag hade ingen lust att prata och jag kunde inte öppna munnen mycket eftersom att det helt enkelt inte gick. Försökte att sova lite, men det var kallt och varken jag eller Amanda hade tagit med sig några varma kläder. Somnade i alla fall inte, hur mycket jag än ville.

Fräääscht!


Sova?

Nej men på riktigt, man kanske ska ta och gå och lägga sig?

...ska bara lyssna klart på låten jag lyssnar på (känns som om jag även sa det för ett par låtar sen...men, äh, jag känner nog bara fel!)På jobbet igår!


Köln 2008 - del 1

Det har gått över två år sedan denna resa men jag har aldrig skrivigt om den. Laddade endast upp lite bilder. Så nu hade jag tänkt berätta om resan mixat med lite bilder. Det kommer bli långt med tanke på att det var så sjukt mycket som hände (och inte hände) på det dygnet vi var där. Så jag kommer dela upp det i delar. Ni är varnade nu!

Meningen med resan var från början att vi skulle gå på en konsert den 16 oktober, men den ställdes in men vi bestämde oss ändå för att åka. Det var kanske ändå tur att konserten ställdes in för det hade blivigt aldeles för stressigt för oss med tanke på att vägen från flygplatsen in till Köln tog nästan två timmar. Anyways, från start:

Amanda kom upp till mig den 15 oktober 2008 för att vi dagen efter skulle ta flyget till Köln. Farmor körde oss till Skavsta på dagen. "Man tager var man haver" tänkte vi och tog en påse tortillachips och en varsin festis till frukost/lunch.


Nu kan jag ju inte minnas vilken tid flyget lyfte men jag har för mig att det var mitt på dagen. Vi kom i alla fall lite tidigare än räknat så istället för att checka in satt vi utanför och pratade och försökte äta upp alla trotillachips. Och vad jag nu kan se på bilden hade vi mackor med oss, men jag kan då inte komma ihåg att vi åt dem.


När allt var uppätet (läs: kastat) gick vi till gaten och blev ganska snabbt boardade. Men när vi stod i kön fick jag panik då jag såg att mitt pass hade gått ut. Jag fick verkligen panik, Amanda kollade på passet och sa att jag hade kollat fel månad, typiskt mig. Väl på planet gick resan snabbt och plötsligt var vi framme på Weeze flygplats. Där väntade Mario som hade lovat att hjälpa oss in till Köln. Först fick vi ta taxi till tåg stationen. När vi satt i taxin tog han fram två Müllermilch choklad (en utav mina favorit drycker). Blev jätteförvånad eftersom att jag aldrig sagt till honom att jag tyckte om det (och han sa att jag hade sagt det någon gång). Läskigt nog lyckades han även stoppa ner en tandkräm i Amandas väska utan att vi märkte det, men mer om det later.


När vi var framme vid stationen visade det sig att Weeze egentligen inte ens tillhörde Köln (fast att det stod Cologne airport på ryanair) utan någon stad långt åt skogen. För det tog oss verkligen tid. Först taxi på en kvart från flygplatsen till tågstationen i Weeze tror jag Sen tåg på 45 minuter till Düsseldorf för att sedan byta tåg igen mot Köln och åka i 30 minuter. Allt som allt tog det oss nästan två timmar. Och då hade klockan hunnit bli tillräckligt mycket att vi ändå skulle ha missat insläppet till konserten (med tanke på att vi inte visste vart lokalen låg). Så tur i oturen att det inte blev någon konsert. Men humöret var i alla fall på topp, till en början.


Det var riktigt kul att få gå ut på torget framför Köln hbf och se Domen och hela känslan av att vara tillbaka där var otroligt skön. Jag och Amanda ville direkt till Saturn. Då visste vi dock inte vart det låg någon som vi började villa runt tills Mr. M kom på vart det låg en. Vi sa att vi ville gå men Mr. M sa att vi inte skulle hinna innan de stängde om vi inte åkte (liar, vi skulle visst ha hunnit), eller så var det pga att han tyckte det var "för långt att gå" (liar i alla fall, inte alls långt). Så vi tog u-bahn till Neumarkt och sprang in på Saturn.


CG

"Yeah, of course. No problem. And the friend is also a woman."

He made my day! På riktigt. Jag har gått omkring och varit sprallig och glad hela dagen. Sa jag att jag och Amanda skulle till München eller? ;)

Skyltning!

Det roligaste på jobbet (förutom att stå och snacka skit med mina kollegor) är att skylta. Idag insåg att alla skyltfönster på jobbet är skyltade av mig. Vi brukar försöka hålla något slags "tema" i varje fönster men det är inte alltid så lätt. Vi skyltar alltid om efter två veckor.

1: Försökte få till det manliga, vet inte om jag lyckades. Det man inte kan se att de står två stora ölglas på bordet och lite slipsar och så.


2:a skylfönstret är barnfönstret och just nu ligger det mest gossedjur där så jag sket i att ta kort på det.

3: Skyltade om detta igår. Temat är blått och jag blev riktigt nöjd, speciellt med vaserna som jag stoppade halsdukar i!


4: Hade ingen speciell plan när jag började skylta detta men det slutade med att det blev väldigt gult med svarta detaljer.


5: Skyltade om detta idag. När jag började (med dockan till vänster) tänka jag lite "Gypsy" på den andra tog jag bara något som jag tyckte passade in. Klänningen är brun och inte blå som det kanske ser ut som på bilden.


6: Det här skulle egentligen skyltas om idag om jag inte minns rätt men efter att ha gjort två stycken på en dag kändes det lite för jobbigt. Temat var från början höst.


7: Det andra jag sfixade om idag. Precis bredvid detta skyltfönster har vi en bankomat dit många ungdomar går för att ta ut pengar så jag tänkte att jag skulle göra det lite tonårsvänligt så temat blev väl lite "punkigt". Insåg också att ljuset var väldigt dåligt.


Café: Vi har ett till skyltfönster som vi kallar café eftersom att det är utanför caféet vi har inne i affären. Det tog jag inte kort på men det har vintertema.

München!

Igår beställde Amanda hotell till oss i München dit vi ska i Mars.

Ny stad, umgås med bästa vän, konsert, CG, partajja...

Senaste resan jag gjorde med Amanda var hösten 2008. En oförglömlig resa då vi inte hade bokat något boende och vi hade shoppat upp pengarna så vi stannade på flygplatsen i fjorton timmar.. Det var den korta versionen av hela resan. Kanske jag ska ta och skriva lite mer ingående i nästa inlägg? Ja, det ska jag nog, kan bli kul eftersom att jag inte skrivigt om det.

KiddBeatz, Wax & Herbal T


Puss på mina nya hörlurar!

Köpte mina första skullcandy lurar för fem år sedan och de är precis lika bra idag som de var den dagen jag köpte dem. Men nu kände jag för lite färg (de jag redan har är svart/silver) så det fick bli ett par i min favoritfärg. Funderar även på att chacka ett par orangea as well, vi får se!


TV:n är min tills imorgon!

Eftersom att TV:n oftast är ockuperad av Systeryster får man väl passa på att kolla lite nu när hon är hos farmor.

Finally...snow!

SNÖ!


Jodå, Anneli jobbar alltid med en gummistövel på!

Köpstopp!

Nä, fan, nu är man pank (om man bortser från de 50kr i jackfickan)! Minsa sista ören gick åt till dessa supersnygga hörlurar. Men nu är det köpstopp som gäller!


Har haft problem med min lön så jag har inte fått någon sedan jag började jobba för två månader sedan. Är lite smått irriterande kan jag tala om!

Och jag fortsätter tjata!

Idag har jag lagt upp två nya saker på min tradera auktion. Det kommer eventuellt upp mer imorgon kväll beroende på hur mycket tid jag har till ta kort på allt.

 

Och ni kan ju kanske undra hur det kommer sig att jag alltid rensar min garderob. Svaret är lätt - när man jobbar i en klädaffär där man får x % rabatt på allt man köper blir det ganska mycket nya kläder varje månad. Och pga att garderoben fylls på med kläder finns det alltid saker att rensa ut.


Work!


You always makes me smile!

I don't know why, I love you.
I just know I can't stop thinking of you
Oh wait
It's 'cause you make me smile
Oh
You always make me smile!


- Kyle Andrews

Who's that girl?


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ellen. 
Glömde att publicera detta igår, så det blir idag!

4 TV-program jag ser på:

1. Deadliest Catch
2. House
3. Morden i Midsummer
4. Extrem överlevnad

4 saker jag gjort idag:


1. Hyrt film
2. Köpt choklad
3. Lyssnat massa på Robyn
4. Tagit sovmorgon

4 saker jag längtar efter:

1. Teneriffa (som jag för övrigt åker till om en månad imorgon)
2. Tills Amanda kommer hit
3. Den dagen jag blir milionär
4. Beatsteaks i Berlin.

4 saker på önskelistan:

1. Presentkort på Ikea
2.
3.
4...and that's all.

Small Island Chocolates & Coffee

Lyssna på det här:

Varm drickchokladmjölk
Tillagning:
Värm mjölken till precis under kokpunkten i en kastrull eller mikrovågsugn (den måste vara tillräckligt varm för att värma chokladen).
Tillsätt 4-5 teskedar choklad i en mugg.
Tillsätt 1/3 av den varma mjölken och vispa chokladen till en tjock kräm.
Vispa sedan i resten av mjölken.


Ärligt, hur gått låter inte detta?

Jag har inte smakat det än, men förhoppningsvis är det like gott som de låter. Dyrt var det i alla fall!

Jag har helt normala vänner.

Amanda: Extra insatta nyheter! Smakar skit, emelie fullast. Tå kliar. Hej!
Jag: Hahahahahah, va...?
Amanda: Jaaaaaaa

När tre vänner åker till London kan man ju knappast förvänta sig något annat.
Detta var ett sms jag fick igårkväll.


Shopping!

Juste, detta var vad jag fick hem idag:


Volcom och Roxy by Quiksilver linnen.


Converse Weapon!

Nähmen?


Plus idag!

1. Ihrina kommer hit och jobbar vid två.
2. Claudia hade gjort jättegod "äkta-Belgisk-choklad-kaka" tills idag.
3. Har übersköna kläder på mig.
4. Ingen stress på jobbet.
5. Hittade massa roliga kläder med beställningen som kom igår.
6. Mina converse weapon är på väg hem till brevlådan.
7. FREDAG!


Så sjukt bra!

Kvartetten Raekan bjöd på bra musik vid Mariatorget tidigare idag, urmysigt! Kunde även höra dem ända upp till lägenheten när jag åt middag!
Oj oj!

När chefen säger att de är dags att sova, då lyder man!
Kul!

Okej, idag börjar officiellt på stenåldersdieten som Anneli och Ihrina här på jobbet redan följer. Det betyder, endast vitt kött (fisk för min del då), grönsaker och frukt. Inga mjölkprodukter, ingen basföda...och absolut INTE socker (eller salt).

Så då vet ni om min stubin är extra kort de kommande två veckorna, haha.


Åh va runt och fint mitt huvud är! Det lär bli helt uppblåst senare idag när socker abstinensen kommer, haha!


Fika med de finaste!