Let's make this last forever!

Vem sa att man inte kunde locka dreads?



Imorgon jobbar jag 10-16 och drar sedan direkt in till Cassi tillsammans med Andrea.
Vi ska fika med lite friends, kul!


Livet lever livet!

Jag har fullt upp och livet leker! Hade det grymt kul på Halloween partyt igår. Kom hem sent och stupade i säng direkt.

Dagens upplägg ser ut på följande vis:
Nu ska jag klä på mig, träffa Rob, ta en promenad, se på Deadliest Catch, ta en liten promenix till Emelie på hennes jobb och sedan gå hem och låssas som om jag har massa saker att ta hand om.

HALLOWEEN!

Ja då drar jag iväg till Halloween partyt hos Amanda!




Dushupplevelse!

Nu ska jag berätta om min traumatiska duschupplevelse nyss.

Det tog mig näst intill en timma att duscha idag. Vi har nämligen fått stop i avloppet till badkaret. Jag visste att det gick segt för vattnet att försvinna, men jag började som vanligt tills jag insåg att halva badrumsgolvet var översvämmat. Så där sitter jag, med schampoo i dreadsen och halva kroppen otvättad (dvs ben, armar och fötter)

Vad gör man då? När man inser att man endast kan droppa ur vattned ur badkaret?

Det var bara att kliva ur, skölja ut shampoot i handfatet med hjälp av en petflaska och tvätta de otvättade kroppsedelarna med svårighet!


Såhär fint ser det ut i vårat badrum nu. Mattan är dyngsur och hänger på tork. Usch va fult!


Ska även tillägga att jag först ringe Tove för att fråga om jag kunde få låna duschen, men hon var såklart inte hemme. Att ringa Andrea tänkte jag inte göra eftersom att jag visste att hennes varmvatten inte räcker så långt. Alla andra bor för långt bort.


För ovanlighetens skull!

Jag brukar aldrig sova längre än elva på mornarna när jag har sovmorgon. Idag var det annorlunda, inte så konstigt. Efter att ha gått och lagt sig mellan ett - halv två varje vardag i en vecka var det kanske inte så konstigt att jag sov till halv två idag.


Sleeeeep!

Nu blir det sängen. Ska minsann lägga mig tidigt idag och sova länge imorgon. Ciao!

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Älskar hur otroligt nördig jag ser ut med dessa glasögon som jag hittade på jobbet idag! Såg absolut ingenting i dem för de var så sjukligt starka!


Gårdagens nattliga rea-shopping!

Det är kul med rea!



Lyckades fastna på Colorez i en timma. Fick tre t-shirtar, ett par solglasögon, en klocka och två plektrum till lillasyster med mig hem. Hur bra som helst!

(Jag vet, jag vet, jag och Mille ser störda ut, alltid lika härligt att se!)

Colorez rea!

Hej hopp. Slutade precis. Nu drar jag iväg till Emelie för att sedan gå på Colorez rean tillsammans med Mille och Anjelica.

Say hello to...

...my new shoes! Vann dem på tradera tidigare idag!






2010-10-26

Inte konstigt att jag känner mig som ett överfestat vilddjur. Har inte somnat innan två på flera dagar. Sena nätter, tidiga mornar, inget för mig så nu får jag ta och skärpa till mig.

Skulle egentligen ha gått till Prisxtra för några minuter sen men jag orkar verkligen inte. Dags att klä på sig, äta frukost och fixa alla de andra morgon bestyren.

Tradera2

Har nu lagt upp ytterligare lite mer saker på tradera. Och det är mega billigt. Det mesta är från 2:- och 5:-. Inte helt dåligt va? Och nästan inget är använt.

http://www.tradera.com/auktioner/VGrandby


  
1. Klänning med tryck av små dödskallar, rosor, ankare och hjärtan. Den finns även i vit.
2. Palestinasjal
3. Gråa Cheap Monday i strl 30/32

Fler bilder finns på min tradera sida (:

Tillbaka till jobbet!

Hade en dröm som var jobbrelaterat i natt. Skulle till jobbet men tunnelbanan åkte förbi alla stationer istället för att stanna. Kom till Farsta Strand tillslut (inte ens åt de håll mitt jobb ligger). Därifrån fick jag åka tillbaka till slussen (nej, de gick inte att åka till gullmars och byta där). Där träffade jag Miley Cyrus och vi började prata om Starbucks och om löpsedlarna som handlade om att hon hade varit otrogen mot sin kille.

Anyway, lilsis gjorde goda toast till mig som frukost och nu ska jag klä på mig. Juste, ska kolla tradera också, budade på lite saker igår!


Jag skulle inte tacka nej till dessa:

 
 
 
 
 

Allt är från Colorez.


Tradera

Idag har jag lagt upp 6 nya saker på Tradera.se. Det kommer komma upp mer i veckan då jag förhoppningsvis har mer tid.

Så, gå in och kolla vettja:

http://www.tradera.com/auktioner/VGrandby


Det är helt blandade saker, från en Lady Gaga tygväska till en jacka till en korsett.
  

I veckan kommer det komma upp t.ex. en palestinasjal, två par cheap monday jeans och en klänning.

Kul lördag va?










HÖJ BASEN!

Så sjukt jävla bra lördagsmusik! Matt & Kim!



Legacy of Sound


THOM8

Jag har fan inte skrattat såhär mycket på länge!



Älskar verkligen alla videorna. Ska bli kul att se om det blir något inför kommande säsong också! Visade även syrran dem precis, hon verkade älska dem lika mycket som jag.


Stuff!

Lite utav mina hårgrejer kunde jag inte hitta. Synd. Plus att de flesta pärlor redan sitter i håret!


Min hjärna kommer snart att explodera!

Jag måste fan ha sämst humor!


Happy superwoman!

Trots sjukdom är jag på galet bra humör!


Försäkringskassan!

Har fixat allt med försäkringskassan nu, känns jätteskönt. Och det skönaste är att det inte ens kändes jobbigt att ringa, framsteg!

Jag är sjuk!

Skärmshoppa!!












Usch för idag!

Såhär har min dag varit:


Började med att jag försov mig (inlägget innan) kom till jobbet vid halv tolv. Kände mig pigg ett tag innan jag började känna mig matt och hängig. Vid halv fyra får jag ont i magen och börjar må riktigt illa. Då åkte jag hem. Kom hem, någon hade fastnat i hissen igen så det var trapporna som gällde. Satte mig i soffan och glodde på tv. Mår bättre nu men inte helt okej. Skitdag!

+ att jag frusit hela dagen! Inte okej!


Trött!

Jag vet inte vad som håller på att hända med min kropp. Är så sjukligt trött. Det är ett mirakel att jag ens kom upp från sängen igår eftersom att jag somnade på jobbet senare. Och idag försov jag mig. Vaknade vid elva och fick rusa till jobbet. Försenad en och en halv timma, kul!

Ny plånka!


En vanlig dag på jobbet!

Jag vill inte skryta men...jag och Whoopi Goldberg är tvillingar!


Vi tog fram Halloween grejerna idag. Jag och Sarab provade såklart allt!


Dumtratt 1 a.k.a Veronica och Dumtratt 2 a.k.a Sarab!



Hiss!

Hissen har stannat - igen! Tredje gången gillt på två veckor. Extra kul idag eftersom att jag hade en stor påse med överdrivet många termobyxor i. Plus en ömtålig blomkruka!

Off to work!




Bröstcancer!


Nepal!

Idag erbjöds mamma en resa till Nepal, helt gratis ska tilläggas, med en kurs hon går på. Och vad tror ni att hon gör? Den galningen tackar nej! Hon tackade alltså nej till en resa till Nepal (resan dit, boende, mat). Hur tänker man då undrar jag!


Monday morning!


Möblera om!

Har möblerat om. Sweet. Ser fantastiskt bra ut. Nu ska jag bara försöka hitta något fint tyg som passar in så är det komplett! Kanske bjuder jag på en bild imorgon!



Lägenhet!

En lägenhet jag absolut inte skulle tacka nej till.

Kreuzberg, Berlin
5 rum
135,00 m²
1485€ / kallhyra / mån


















Ge mig!


Daniel Adams-Ray!


AGAINST ME! STÄLLER IN!

Och jag som hade sett fram emot att få se Against Me!. Men de har ställt in alla kommande konserter för 2010.



Sem Querer

Refrängen <3


DREADLOCKS!

Dreadlocks och allt som hör till är något jag absolut älskar att prata om. Något jag inte har visat så mycket i bloggen eftersom att jag alltid trott att alla ska tycka det är skittråkigt att läsa om. Men jag måste få ut lite nu!

"White people can have locks. It might take them a little bit longer to lock their hair because their hair is fine, they may have to do other things like backcombing or wallwraping or free forming neglect to get them that way but that doesn't make them nasty, it doesn't make them wannabe black, it doesn't make them wannabe rastafarian's, it might just be a matter of choice. So for me, saying for myself as an african american, to my white brothers and sisters that do have locks or dreadlocks, keep wearing them!"



I ett annat inlägg frågade hon om vi som är vita på youtube och har dreads någonsin blivigt diskriminerad av någon av "vår egen ras". Hon tar upp ämnen som är jätte viktiga för mig. Jag har aldrig blivigt diskriminerad av vita för mitt hår, men jag tror att vi är så pass öppna här i Sverige att ingen bryr sig på samma sätt som i USA. Hon pratade då om att även en del utav hennes "african american" vänner diskriminerar vita men det inte heller något jag har känt av sådär jättemycket. Visst kan jag få lite nedlåtende blickar man jag trivs så himla bra i mina dreads att jag faktiskt inte orkar bry mig om vad andra tycker om dem!

Piercing!

Jag piercade läppen första februari 2007. Vet inte varför jag minns datumet så bra, men det gör jag. Det var fyra månader innan min sjutton årsdag och jag hade kollat på massa videos på YouTube innan. Nu när jag kollar på en del videos när andra blir piercade kan jag inte förstå att jag faktiskt gått igenom samma sak. Nu blir jag nästan rädd när jag ser dem, så att pierca näsan kan jag ju glömma nu. Det är jag allt för rädd för.



Men ärligt nu, det är ju sjukt absurt att trycka sylar genom kroppen bara för att man tycker det är snyggt. Jag älskar min piercing och har inga planer på att ta ut den, men om man tänker efter. Absurt!

Pixie & Me!






Nostalgi!


Bem, Bem, Maria

Ge mig Teneriffa och en live show med Gipsy Kings!


Underbara vänner!

Hittade precis tre gamla kort i en pärm. Tänk att det var över två år sedan man fyllde arton:



Från vänster till höger:

Kort 1
(från Emelie)

Till Veronica Grandby
Redan 18 va?
Du var ju 13 igår.

Jag känner verkligen att den här underbara tiden med dig har gått så fort, kanske just därför att du är så underbar.

Händelser och upplevelser är det vi värdesätter och uppskattar mest av här i livet.

Det kan ge en förklaring till varför jag inte har någonting inslaget med mig till dig, för du ska lära sig spela gitarr i sommar.

Du betyder mycket ska du veta, hur mycket jag än kan irritera dig så hoppas jag att du fortsätter stå ut med mig.

Kärlek och kramar, Emelie.

Kort 2
(från Tove)

Jag tillägnar med glädje en helkväll, bestående av en trerätters middag med dig. S:t paulsg .. omvandlas för en kväll till stans mest exklusiva och åtråvärda restaurang. Ni förväntas vara uppklädd. Välkommen! P.S. ett asstort grattis på 18-årsdagen!!! Du är vuxen nu kvinna!

Kort 3
(från Andrea när hon gått till jobbet och jag var ensam i lägenheten)

Hej Veronica!
God morgon.

Jag beger mig nu. Ta frukost i köket, finns ex plättar i kylen som du kan steka!

Vi hörs senare!
Kramar Ea

Älskade kusiner!




Ni ljuger!

De som säger att det är skönt att gå upp tidigt på morgonen för att man får ut mer utav dagen ljuger!!

Det är inte det minsta skönt att gå upp när barn med överskottsenergi väcker en klockan sju på morgonen. Och jag känner inte att jag fick ut mer utav dagen. Äta frukost halv åtta, gå till parken halv tio, stå och gunga en unge i en timma, gå hem, äta lunch, barnen åker hem. Och nu då?

Klockan är två och det man helst vill göra är att gå och sova bort resten av dagen. Men nej, det gör man inte för man vet att man inte kommer kunna somna på kvällen. Så man läser en bok, somnar trots att man lovat sig själv att inte göra det, sover i två timmar, ser på tv, äter middag, bäddar sängen, kollar mailen. Och nu då?

Sätter sig och lyssnar på musik klockan åtta, borde gå och sova vid 21.43, men man sov två timmar mitt på dagen så man är inte det minsta trött.

Nu tänker jag äta choklad och hoppas på att somna efter några tuggor!

Jag kunde inte motstå!

Men ojsan. I fredags fick jag visst med mig en långärmad, ett par mysbyxor, ett cd-ställ, en korthållare, en liten spegel, en grej med "fack" till garderoben och en film hem.


Trött på bilder?

Ni blir inte trötta på alla bilder jag laddar upp hela tiden va?